Activiteit starten

Het starten van een nieuwe activiteit gaat erg gemakkelijk. Wanneer je de app opent, krijg je meteen de mogelijkheid om een new activity te starten. De app maakt gebruik van GPS om de activiteit op de juiste manier te tracken. Je kunt eenvoudig in de app zien of je telefoon voldoende satellieten heeft gevonden. Tevens kun je een activiteit-type selecteren. Behalve hardlopen kun je ook wandelen, fietsen, snowboarden en zwemmen.

Route selecteren?

Het is mogelijk om een route uit te stippelen, maar je kunt ook gewoon beginnen met lopen. Verder kun je een muziek playlist selecteren, zodat je tijdens het sporten je eigen tunes kunt luisteren. Wanneer je gebruik wilt maken van deze optie, dan is het natuurlijk wel noodzakelijk dat je een playlist op je telefoon hebt staan. Verder kun je een trainingsprogramma selecteren, maar dit is niet noodzakelijk. In het “coaching” gedeelte van de app kun je een training selecteren, bijvoorbeeld interval of iets dergelijks. Ook kun je zelfs trainingen toevoegen, zodat je helemaal naar eigen wens kunt lopen.

Runkeeper website

Je kunt je reeds uitgevoerde activiteiten eenvoudig bekijken via de app, maar je kunt ook inloggen via de Runkeeper website. Op je persoonlijke pagina vind je dan een groot aantal zaken die je kunt bekijken, zoals bijvoorbeeld je route, je gemeten snelheid, lengte van de activiteit, hoogtemeters en calorieën.

Voordelen van Runkeeper

De app Runkeeper is een goede en handig te gebruiken app met meerdere mogelijkheden qua sporten. Naast hardlopen kun je ook fietsen, snowboarden, hiken en méér tracken. De app is gratis en geeft zeer gedetailleerde gegevens van je activiteit. De app is te downloaden voor zowel android als apple, en op de website kun je eenvoudig inloggen om je activiteiten te bekijken.

Download Runkeeper gratis voor Android of iPhone

InhoudActiviteit starten
Route selecteren?
Runkeeper website
Voordelen van Runkeeper
Bekijk per categorie
Meest bekeken