Online trainingslogs

Voor elke sport zijn er tegenwoordig vele mogelijkheden op het gebied van training apps. Bij wielrennen is Strava de go-to app, terwijl hardlopen vooral wordt gedaan met Nike+ en Runkeeper. Er is vaak echter een overkoepelende app die álles bijhoudt wat je sporthorloge opneemt. Voor Garmin is dit Garmin Connect, die zijn data handig doorsluist naar Nike+ en Strava, indien je dit wil. Ook voor Polar en TomTom zijn er dergelijke trainingslogs te vinden.

Welke training app is het fijnste?

Tja, dat is best lastig te bepalen. Wanneer je een TomTom sporthorloge hebt, dan is het natuurlijk nutteloos om Garmin Connect aan te schaffen. Nike+ en Strava zijn wel redelijk allround, dus wat dat betreft zit je daar altijd goed. We zullen in ieder geval enkele handige online training logboeken bespreken in de onderstaande blogs, zodat je eenvoudig weet wat de voor- en nadelen zijn van deze apps en websites.

Het bijhouden van je trainingen, wellicht in combinatie met een sporthorloge, hoeft namelijk geen tijd te kosten en ook geen geld te kosten. De onderstaande apps zijn standaard gratis, waarbij het bij sommigen mogelijk is om in-app aankopen te doen en te upgraden naar een betaalde versie.

Bekijk per categorie