Triathlon sporthorloges

Een triathlon horloge onderscheidt zich van andere sporthorloges door het feit dat dit apparaatje álle sporten in een triathlon kan tracken. Je kunt de sporten niet alleen afzonderlijk tracken, maar ook allemaal achterelkaar in één training. Een volledige triathlon kan dus worden opgenomen op een triathlon horloge met slechte een enkele druk op de knop wanneer je van het zwemmen naar fietsen gaat of van fietsen naar hardlopen. Dit maakt een triathlon horloge onmisbaar voor zowel de amateur als de pro triathleet.

Waar op letten bij het kopen van een triathlon horloge?

Een triathlon horloge is niet bepaald goedkoop. Het is geen artikel dat je voor twee tientjes op de kop tikt. Daarom dien je voldoende research te doen naar een geschikt horloge en de mate van gebruiksvriendelijkheid die je wenst. Let wel op: voor extra gebruiksvriendelijkheid betaal je. Daarnaast zijn er natuurlijk een aantal functionaliteiten die je wellicht wenst. Zo zijn er horloges die naast de gebruikelijke triathlon sporten ook andere sporten tracken, zoals snowboarden, langlaufen, klimmen en boslopen. Het is maar net wat je belangrijk vindt.

Verschillen tussen goedkoop en duur triathlon horloge

Het verschil tussen een goedkoper en duurder horloge zit hem dus in de functionaliteiten, maar ook in hoe gemakkelijk het apparaatje bijvoorbeeld synchroniseert met externe training apps en websites. Ook kan er een verschil zitten in hoe notificaties tijdens een activiteit worden gegeven, bijvoorbeeld wanneer er een hardloopronde voorbij is. Bij een goedkoper horloge kan dit een geluidssignaal zijn, dat je waarschijnlijk niet hoort, terwijl je bij een duurder horloge een trilsignaal krijgt.

Ga dus na in hoeverre je dergelijke zaken noodzakelijk vindt, en pas daar je triathlon horloge op aan.

Op deze pagina vind je een aantal uitgebreide reviews van bekende triathlon sporthorloges. Tevens bieden we je een link naar de aanbieder van het horloge met de hoogste korting, zodat je je triathlon sporthorloge meteen online kunt kopen.

Garmin Fenix 3 De Garmin Fenix 3 is onafhankelijk verkozen tot het beste sporthorloge van 2015. Dat is natuurlijk niet zonder reden, want ook wij van Sport-Logboek vinden het nog steeds een va... Lees verder Polar V800 Ze zijn ongekend populair, de sporthorloges! Deze horloges vertellen je precies hoeveel inspanning je geleverd hebt en wat daarvan de gevolgen zijn. In de categorie reviews voegen we daar vandaag de Polar v800 aan toe... Lees verder TomTom Multisport Het sporthorloge, in deze tijd voor velen bijna onmisbaar tijdens het doen van hun sport of oefeningen. Een sporthorloge analyseert je activiteit en laat zien hoe goed je presteert en waar je kunt verbeteren. D... Lees verder Garmin Fenix 5 / 5S / 5X Plus Goed nieuws: Garmin heeft een gloednieuwe upgrade van de Garmin Fenix 5 serie op de markt gebracht. Deze wordt verkocht onder de naam Garmin Fenix 5/5S/5X Plus, met een aantal spannende en fijne ... Lees verder Garmin Fenix 6 / 6S/ 6X Review Op 29 augustus 2019 heeft Garmin de opvolger van het sporthorloge Fenix 5 geïntroduceerd: de Garmin 6 serie. Net zoals zijn voorganger kent de Fenix smartwatch drie varianten, genaamd Fenix 6/ 6S/ 6X... Lees verder Garmin Vivoactive 4 / 4S Garmin blijft niet stilzitten want ook nu weer hebben ze een nieuwe sporthorloge uitgebracht: Garmin Vivoactive 4 / 4S. Zoals de naam al doet vermoeden is de smartwatch de opvolger van de Garmin Vivo... Lees verder Garmin Forerunner 945 review Zoals we van Garmin gewend zijn, hebben ze ook deze keer weer een nieuwe sporthorloge op de markt gebracht. Dit keer de Garmin Forerunner 945. Als opvolger van de Garmin Forerunner 935 zijn we heel erg beni... Lees verder Garmin Forerunner 935 De Garmin Forerunner 935 is een uitgebreid sporthorloge dat sporters meer biedt dan alleen het benodigde tijdens het sporten. Het horloge is te vergelijken met de Garmin Forerunner 735XT, maar heeft daarbij... Lees verder