Afvallen met hartslagmeter

Ook zorgverzekeraars hebben inmiddels het nut ingezien van trainen met een hartslagmeter. Dat is logisch, want het is een zeer effectieve manier van trainen. Wanneer je namelijk te rustig traint, dan kom je niet in je ideale vetverbrandingszone. Wanneer je te hard traint, dan is dit ook niet gezond. CZ biedt als zorgverzekering daarom de mogelijkheid om hartslagmeters aan te schaffen met een fijne korting. Ze hebben een aantal modellen van het merk Sigma in hun assortiment, maar dit kan wisselen. Je bespaart echter tot wel 20% op de aanschafprijs, dus het is zeker de moeite waard om een kijkje te nemen wanneer je je zorgverzekering via CZ hebt lopen.

Hartslagmeter workshop via zorgverzekering

Achmea heeft helaas geen shop waar je met korting hartslagmeters kunt aanschaffen, maar zij dragen wel op een andere wijze bij aan een gezondere samenleving. Zo kunnen bedrijven een "starten met bewegen" workshop aanbieden voor hun werknemers, waar ze onder andere uitleg krijgen over het correct gebruiken van een hartslagmeter. Een partner van de zorgverzekering Achmea komt langs op locatie om de workshop te verzorgen, en zal ook persoonlijk advies geven aan de deelnemers. Deze workshop wordt gedeeltelijk vergoed.

Het loont zich dus om goed uit te zoeken of de zorgverzekering zulke zaken vergoed. Hou dit in het achterhoofd als u op het einde van het jaar op zoek gaat naar de beste zorgverzekering. En zorgverzekering vergelijker helpt u daarbij. Gebruik bijvoorbeeld de zorgverzekering vergelijker van:

  • Met de zorgvergelijker van Webzorg vergelijkt u eenvoudig elkaar alle zorgverzekeringen
  • De zorgvergelijker van Allesoververzekeringen is een handige vergelijker voor alle zorgverzekering aanbiedingen
InhoudAfvallen met hartslagmeter
Hartslagmeter workshop via zorgverzekering
Bekijk per categorie
Meest bekeken