Voordelen Geonaute OnRhythm 110

  • Het is een goedkoop cardiohorloge. Het kost slechts €24,99. Voor de prijs hoef je het niet te laten.
  • De Geonaute OnRhythm 110 doet wat hij moet doen: hij meet je hartslag en je kunt trainen in bepaalde hartslagzones.
  • Het is een mooi en compact horloge. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren (wit, blauw en grijs) en zit fijn om de pols.
  • Door de displayverlichting kun je het horloge ook ideaal 's avonds gebruiken tijdens het hardlopen. Vooral in de donkere seizoenen is dit een groot voordeel.
  • Je kunt je hartslagzones instellen waardoor je effectiever kunt trainen. Een hersteltraining doe je namelijk op zéér lage intensiteit (hartslagzone 1) en een weerstandtraining doe je in zone 4 á 5. Wanneer je dit duidelijk op je horloge kunt zien, is je effectiviteit hoger.
  • Wanneer je de contactpunten op de hartslagband vooraf een beetje vochtig maakt voordat je de band om doet, dan wordt de hartslag erg nauwkeurig weergegeven.

Nadelen

  • Aangezien het signaal van de Geonaute OnRhythm 110 niet gecodeerd is, kan het storen met andere hartslagmeters in de buurt. Wanneer je dus deelneemt aan een evenement met veel sporters, bijvoorbeeld een hardloop evenement, dan kan het dat je hartslagmonitor geen correcte hartslag doorgeeft.
  • De Geonaute OnRhythm 110 beschikt over een aparte hartslagband. Dit hoeft overigens geen nadeel te zijn, maar het weerhoudt je er wel van om gedurende de dag je hartslag te controleren. Je loopt immers niet constant met de hartslagband rond.
  • De Geonaute OnRhythm werkt op batterijen en kan dus niet worden opgeladen.

MyGeonaute

Hoewel veel merken over een eigen platform beschikken, is het redelijk speciaal dat een goedkoop cardiohorloge zoals de Geonaute OnRhythm 110 via een online platform kan worden geüploaded. Je kunt al je hardloopsessies (en andere sportsessie) bijhouden in één overzichtelijke online app.

Voor wie is dit cardiohorloge geschikt?

Ben je een beginnende hardloper en wil je graag in bepaalde hartslagzones gaan trainen? Wil je graag weten hoe je hartslag zich ontwikkelt gedurende je hardloopcarriere? Wil je als beginneling inzicht in je hardlopen en lichaam en zodoende effectiever trainen? Dan is de Geonaute OnRhythm 110 zeker geschikt voor je. Ben je een fanatieke hardloper en loop je graag wedstrijden? Dan kun je beter investeren in een hardloophorloge met een gecodeerde band, zodat het signaal niet stoort met dat van andere hartslagmeters in je buurt. 

Voor de prijs van €24,99 is dit absoluut een goed horloge. De kwaliteit is zeer goed in verhouding met de prijs en we kunnen dan ook stellen dat dit een perfect cardiohorloge voor beginners is.

De Geonaute OnRhythm 110 is helaas niet meer beschikbaar via Decathlon.nl.

Bekijk per categorie
Meest bekeken