TomTom Multisport

TomTom MultiSport Review

Het sporthorloge, in deze tijd voor velen bijna onmisbaar tijdens het doen van hun sport of oefeningen. Een sporthorloge analyseert je activiteit en laat zien hoe goed je presteert en waar je kunt verbeteren. Daarnaast zijn de sporthorloges uitgerust met talloze extra functies.

In deze review bespreken we de TomTom Multisport. Aan het eind van deze review hebben we je alles verteld dat wij vonden dat je moet weten over dit sporthorloge

De TomTom MultiSport

De TomTom Multisport is in eerste instantie erg indrukwekkend, het horloge heeft een mooi afgewerkt en ontworpen uiterlijk en is verkrijgbaar in verschillende designs. Opvallend is de bediening door middel van één multifunctionele knop. Dit is in onze optiek erg praktisch!

De TomTom Multisport traceert meerdere sporten, daardoor is hij ook functioneel op een loopband, op de fiets of in het zwembad. De geregistreerde gegevens kunnen gemakkelijk gesynchroniseerd worden met sportapps en hardloopsites.

Hartslagmeter

De hartslag is een van de belangrijkste indicatoren voor activiteit van de mens. Het kan daarom erg handig zijn om de hartslag te analyseren. De TomTom Multisport beschikt echter niet over een hartslagsensor die in staat is om de hartactiviteit in kaart te brengen. Hiervoor is een aanvullende borstband nodig die de hartslag kan registreren. We hebben dit al vaker vastgesteld, een borstband is vele malen nauwkeuriger dan de een sensor die aan de pols gedragen wordt. Het is daardoor geen echt nadeel voor ons.

In de doos

In de doos treffen we een mooi en compleet pakket aan, aller eerst natuurlijk het sporthorloge zelf:

De aanwezigheid van de fietshouder vergroot de aannemelijkheid dat je het ook daadwerkelijk gebruikt, iets wat we in praktijk hebben ondervonden!

Plus- en minpunten

We hebben het horloge een aanzienlijke periode in ons bezit gehad. Daarin hebben we voor- en nadelen ontdekt die we maar al te graag met je delen! We hebben ze hieronder voor je uitgewerkt!

Pluspunten

Minpunten

Terug naar overzicht