Decathlon Geonaute OnRhythm 110

Geonaute OnRhythm 110 review

Trainen in de juiste hartslagzone is ontzettend belangrijk wanneer je op zoek bent naar een optimale effectiviteit in je training. Wanneer je je hartslag tijdens het sporten wilt bijhouden, dan is een cardio horloge geen overbodige luxe. We begrijpen het volledig wanneer je niet meteen wilt investeren in een groot en duur sporthorloge zoals een Polar M800. Het is echter ook mogelijk om een instapmodel cardiohorloge aan te schaffen. Hierbij kun je denken aan de Geonaute OnRhythm 110 van Decathlon. Deze winkel biedt talloze kwalitatieve producten aan voor (beginnende) sporters, en hun passion brand Geonaute richt zich op sporthorloges.

Naam: Geonaute OnRhythm 110 cardiohorloge.
Wat bevat de verpakking: Een sporthorloge, een bijbehorende hartslagband en de handleiding.
Wat doet het: Het meet de hartslag in beats per minute (BPM) en is tevens een stopwatch. Daarnaast laat horloge de tijd en datum zien, dus je kunt het horloge ook als dagelijks horloge gebruiken.
Waterdicht: Ja, je kunt er mee zwemmen. De hartslagband is alleen spatwaterdicht, dus deze kan niet gebruikt worden om te zwemmen.
Batterijen: Zowel het horloge als de hartslagband werken op knoopcelbatterijtjes (CR2032). Deze zijn inbegrepen.

Voordelen Geonaute OnRhythm 110

Nadelen

MyGeonaute

Hoewel veel merken over een eigen platform beschikken, is het redelijk speciaal dat een goedkoop cardiohorloge zoals de Geonaute OnRhythm 110 via een online platform kan worden geüploaded. Je kunt al je hardloopsessies (en andere sportsessie) bijhouden in één overzichtelijke online app.

Voor wie is dit cardiohorloge geschikt?

Ben je een beginnende hardloper en wil je graag in bepaalde hartslagzones gaan trainen? Wil je graag weten hoe je hartslag zich ontwikkelt gedurende je hardloopcarriere? Wil je als beginneling inzicht in je hardlopen en lichaam en zodoende effectiever trainen? Dan is de Geonaute OnRhythm 110 zeker geschikt voor je. Ben je een fanatieke hardloper en loop je graag wedstrijden? Dan kun je beter investeren in een hardloophorloge met een gecodeerde band, zodat het signaal niet stoort met dat van andere hartslagmeters in je buurt. 

Voor de prijs van €24,99 is dit absoluut een goed horloge. De kwaliteit is zeer goed in verhouding met de prijs en we kunnen dan ook stellen dat dit een perfect cardiohorloge voor beginners is.

De Geonaute OnRhythm 110 is helaas niet meer beschikbaar via Decathlon.nl.

Terug naar overzicht