Polar V800

Polar v800 Review

Ze zijn ongekend populair, de sporthorloges! Deze horloges vertellen je precies hoeveel inspanning je geleverd hebt en wat daarvan de gevolgen zijn. In de categorie reviews voegen we daar vandaag de Polar v800 aan toe. Dit model is het eerste multisport horloge met geïntegreerde GPS door het merk Polar. We zetten de belangrijkste kenmerken even voor je op een rij!

De Polar v800

De polar v800 sporthorloge is een horloge dat in staat is om meerdere soorten inspanning te traceren. Het horloge is ontworpen voor zowel mannen als vrouwen en werkt samen met bekende sportapps voor smartphone en tablet, zoals Myfitnesspall en Polar flow

Het horloge zit vol met handige functies, zoals de back to start functie, die je eenvoudig terug helpt naar je startpunt na je workout. maar ook je slaappatroon wordt in kaart gebracht.

Een groot deel van de interesse voor een dergelijk sporthorloge wordt getoond voor de hartslagmeter, in het kopje hieronder gaan we daar verder op in.

Hartslagmeter

Voor een sporthorloge is een hartslagmeter een echte toevoeging, ons werd dan ook veelvuldig de vraag gesteld of deze aanwezig was in de v800. In het basis model van de horloge is deze niet aanwezig helaas. Het is echter wel mogelijk om je hartslag te gebruiken met dit horloge. Hiervoor zal dan een aanvullende borstband gedragen moeten worden.

In onze optiek geen probleem, deze zijn namelijk vele malen nauwkeuriger dan de meeste sporthorloges. Je kunt dus stellen dat het horloge de gegevens liever correct vastgelegd. Het was wel prettig als deze erbij geleverd was.

Standaard meegeleverd

Een borstband zit dus niet meegeleverd met de Polar v800, maar wat zit er dan wel allemaal in de doos? Om te beginnen natuurlijk het horloge zelf: de Polar v800. Daarbij vind je een USB kabel om het horloge op te laden en de gegevens uit te lezen. Tot slot een handleiding met daarin de complete beschrijving van het horloge.

Plus- & minpunten

We hebben het horloge in ons bezit gehad en hebben hem uitvoerig getest en hebben dan ook een lijst met voor- en nadelen op gesteld:

Voordelen

Minpunten

Bekijk een in-depth review (in het Engels) van de Polar V800

Terug naar overzicht